HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment


 

Allround zangeres Linda Meester is sinds 2017 vocal coach bij Vocal Center, maar ook al vanaf haar 15de als zangeres te vinden op diverse podia door heel Nederland.

 

Naast haar werk als allround zangeres en het geven van zangles, zit zij in diverse bands zoals o.a. The Red Pack en Joyride, die ook op onze website te vinden zijn.

 

 

 

Linda Meester verzorgd solo optredens op bijvoorbeeld een tuinfeest, voor een klein gezelschap of op een terras bij een horeca gelegenheid. Tijdens deze optredens brengt zij modern, maar eventueel ook wat ouder repertoire zowel up-tempo als ook relaxed. Daarnaast verzorgd zij met mooie liedjes live muziek bij een bruiloft- of begrafenis ceremonie.

 

 

 

Linda Meester verzorgd haar optredens incl. professioneel geluid tot maximaal 75 personen en indien nodig incl. klein podiumlicht. Tevens kan er ook indien u dit wilt, in de pauzes muziek naar uw keuze worden verzorgd.

 

 

 

Linda Meester is sinds kort ook te boeken met de pianist Pepijn Lagerwey, met wie zij met uitsluitend piano en zang de bekende hits in net even een ander jasje op een bijzondere en vooral verrassende manier brengt.

 

 

 

Kortom: een veelzijdige zangeres met een veelzijdig repertoire.

 

 


 

Voor meer informatie over Linda Meester, bekijk de eigen website van Linda Meester.

 

www.lindameester.nl

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Locaties
Referenties bedrijven
   

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren

 

VOLG ONS OOK OP:

  Facebook   Youtube