HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentThe Time Of Your Life Show

The Time Of Your Life Show is een programma met live muziek, show en entertainment.

 

U wordt tijdens deze show ontvangen door de animatie acteurs Henk & Diana van het ADHD Theater als hyperactieve hostesses. U komt dus al met een lach op uw gezicht de zaal binnen.

 

In de zaal brengt Joyride als duo, trio of band (naar keuze) diverse sets heerlijke allround live muziek van de jaren 60 tot heden. Rustig waar het rustig moet zijn en spetterend op de momenten dat het mag knallen.

 

Gedurende deze show worden er twee of drie spetterende, unieke en interactieve showsets gebracht, waarbij elk nummer in andere showkleding wordt gebracht.

 

Daarnaast  brengen de animatie acteurs in de zaal nog twee andere typetjes te weten, de brutale obers en Mary Jo & Ko van Paparazzo Enzo. Mary Jo & Ko zullen vele leuke foto's van de gasten maken, die u na afloop op USB stick mee krijgt.

 

Drie gasten krijgen eventueel ook nog de mogelijkheid om zich uit te leven als een rockband, wat gepresenteerd word door één van de artiesten als het typetje Tinus Trekveer.

 

Aangezien dit programma bijzonder flexibel is in te delen, is dit programma ook zeer geschikt als dinnershow of voor eventueel een walking dinner.

 

Kortom: een bijzonder gevarieerde avond vol entertainment, humor en allround live muziek door de jaren heen. Een avond voor jong en oud om nooit meer te vergeten !!

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Studio 2480
Verhuur van geluid en licht

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren

 

VOLG ONS OOK OP:

  Facebook   Youtube