HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment Studio 2480 - Geluidsopnamestudio


 


Wij beschikken al meer dan 25 jaar over een geluidsopnamestudio. Voorheen onder de namen Lakeside Sounds Unlimited en E & B Productions. Tegenwoordig draagt onze studio de naam Studio 2480 als onderdeel van Bes Promotions. Hierin nemen wij het meeste ondersteunende materiaal op wat wij tijdens live optredens gebruiken, bewerken hierin bestand materiaal en nemen hierin onze demo's op. Daarnaast verzorgen wij in onze studio ook kleinschalige projecten voor derden.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Voor audio opnames gebruiken al sinds 2003 en nog steeds tot volle tevredenheid, de Roland VS-2480 (vandaar ook onze naam Studio 2480). Een 24 sporen digitaal workstation. Inmiddels hebben wij 2 van deze workstations, waarvan er 1 standaard in onze studio staat en 1 stand-by voor eventuele opnames op locatie. Daarnaast gebruiken wij diverse stand alone software programma's voor audio- en beeld bewerking.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Bes Promotions werkt in diverse vormen samen met Linda Meester. Linda is niet alleen allround zangeres, maar is ook één van de Vocal Coaches bij Vocal Center. Heeft u het idee dat u voor een goede opname wel wat coaching kunt gebruiken, dan kan zij dit op aanvraag voor u verzorgen. Zowel voorafgaande aan de opnames bij het instuderen van de nummers, als ook tijdens de opnames zelf.

 

Linda Meester - Zang Coach

Bent u een professionele zanger of zangeres of iemand die als hobby het gewoon heerlijk vind om te zingen en wilt u een goed klinkende geluidsopname, dan kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Neem dus gerust eens contact met ons op.

 


 

VOOR DIVERSE AUDIO OPNAMES DIE IN DE LOOP DER JAREN

IN ONZE STUDIO ZIJN OPGENOMEN OF INGEZONGEN, KLIK HIER

 


 

VOOR HET BEKIJKEN VAN ENKELE VIDEO OPNAMES

DIE WIJ IN ONZE STUDIO HEBBEN VERZORGD, KLIK HIER

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Locaties
Referenties bedrijven
   
Studio 2480

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren

 

VOLG ONS OOK OP:

  Facebook   Youtube