HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment Studio 2480 - GeluidsopnamestudioWij beschikken sinds 1997 over een geluidsopnamestudio met een gescheiden regie- en opnameruimte. Hierin nemen wij het meeste ondersteunende materiaal op wat wij tijdens live optredens gebruiken, bewerken hierin bestand materiaal en nemen hierin onze demo's op. Daarnaast verzorgen wij in onze studio ook projecten voor derden.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Voor audio opnames gebruiken al sinds 2003 en nog steeds tot volle tevredenheid, de Roland VS-2480 (vandaar ook de naam van onze studio). Een 24 sporen digitaal workstation. Inmiddels hebben wij 2 van deze workstations, waarvan er 1 standaard in onze studio staat en 1 stand-by voor eventuele opnames op locatie.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Bes Promotions werkt in diverse vormen samen met Linda Meester. Linda is niet alleen allround zangeres, maar is ook één van de Vocal Coaches bij Vocal Center. Heeft u het idee dat u voor een goede opname wel wat coaching kunt gebruiken, dan kan zij op aanvraag u hierbij eventueel helpen.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Bent u een professionele zanger of zangeres of iemand die als hobby het gewoon heerlijk vind om te zingen en wilt u een goed klinkende geluidsopname, dan kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Neem dus gerust eens contact met ons op.

 


 

Sinds kort verzorgen wij ook video opnames. Wij kunnen nu dus ook bij audio opnames die in onze studio zijn gemaakt een video clips verzorgen en dit eveneens tegen een zeer scherpe prijs. Neem dus ook hiervoor gerust eens contact met ons op.

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Studio 2480
Verhuur van geluid en licht

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren

 

VOLG ONS OOK OP:

  Facebook   Youtube