HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Wij beschikken al sinds 1997 over een geluidsopnamestudio met een gescheiden regie- en opnameruimte. Hierin nemen wij het meeste ondersteunende materiaal op wat wij tijdens live optredens gebruiken, of bewerken hierin bestand materiaal. Daarnaast gebruiken wij onze studio voor repetities en verzorgen wij hierin op aanvraag ook projecten voor derden.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Voor audio opnames gebruiken al sinds jaren en nog steeds tot volle tevredenheid, de Roland VS-2480 (vandaar ook de naam van onze studio). Een 24 sporen digitaal workstation. Inmiddels hebben wij 2 van deze workstations, waarvan er 1 standaard in onze studio staat en 1 stand-by voor eventuele opnames op locatie.

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio


 

Sinds kort verzorgen wij in onze studio ook video opnames. Hieronder twee voorbeelden hiervan. Het nummer Foolish games van Jewel en het nummer Door de wind van Miss Montreal. Beide covers zijn gezongen door Linda Meester. Zowel de geluidsopnames als ook de video's, zijn opgenomen en geproduceerd in onze studio.

 

 


 

 

Bes Promotions werkt zoals u o.a. in bovenstaande video kunt zien, in diverse vormen samen met Linda Meester. Linda is niet alleen allround zangeres, maar is ook één van de Vocal Coaches bij Vocal Center. Heeft u het idee dat u voor een goede opname wel wat coaching kunt gebruiken, dan kan zij op aanvraag u hierbij eventueel helpen.

 


 

 

Studio 2480 - Geluidsopnamestudio

Bent u een professionele zanger of zangeres of iemand die als hobby het gewoon heerlijk vind om te zingen en wilt u een goed klinkende geluidsopname en/of video, dan kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Neem dus gerust eens contact met ons op.

 


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl