HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentShow & Entertainment

Hieronder een overzicht wat betreft show en entertainment programma's. Deze programma's zijn zeer geschikt voor o.a. bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, personeelsfeesten en kunnen ook prima worden gebracht binnen een dinnershow concept.

 


 

The Time Of Your Life ShowThe Time Of Your Life Show

The Time Of Your Life Show is een totaal avondvullend programma vol muziek, show en entertainment. Dit programma kan gebracht worden als spetterende feestavond, maar ook zeer goed als dinnershow.

 

U wordt tijdens deze show ontvangen door de animatie acteurs Henk & Diana van het ADHD Theater als hyperactieve hostesses. U komt dus al met een lach op uw gezicht de zaal binnen. In de zaal brengt Duo Joyride, Trio Joyride of de Band Joyride (naar keuze), diverse heerlijke sets allround live muziek van de jaren 60 tot heden. Rustig waar het rustig moet zijn en spetterend op de momenten dat het moet knallen.

 

Gedurende de avond worden er door Joyride twee spetterende, unieke en interactieve showsets gebracht en brengen de animatie acteurs in de zaal nog twee andere typetjes te weten, de brutale obers en Mary Jo & Ko van Paparazzo Enzo. Mary Jo & Ko zullen vele leuke foto's van de gasten maken, die u na afloop als blijvende herinnering op USB stick mee krijgt. Ook krijgen drie gasten nog de mogelijkheid om zich uit te leven als een rockband, wat gepresenteerd word door één van de leden van de show als het typetje Tinus Trekveer.

 

Kortom: een bijzonder gevarieerde avond vol allround muziek, show, humor en entertainment. Een avond voor jong en oud om nooit meer te vergeten !!

 

Bij deze show zit professioneel geluid tot 250 personen en podiumlicht.

 


 

Van Goud Tot NieuwVan Goud Tot Nieuw

Van Goud tot Nieuw is een avondvullend programma vol allround muziek, show en entertainment. Dit programma wordt gebracht door het Duo Joyride.

 

U wordt tijdens dit programma meegenomen van de jaren 60 tot heden middels live muziek van het Duo Joyride. Daarnaast brengt Joyride 2 spetterende showsets en krijgen drie van de gasten nog mogelijkheid om zich volledig uit te leven als een rockband, wat gepresenteerd wordt door één van de leden van Duo Joyride als het typetje Tinus Trekveer.

 

Kortom: een bijzonder gevarieerde avond vol muziek, show en entertainment. Een avond voor jong en oud om met plezier op terug te kijken !!

 

Bij deze show zit professioneel geluid tot 250 personen en podiumlicht.

 


 

Ik hou van HollandIk hou van Holland

Met "Ik hou van Holland" brengen wij zoals de naam al zegt muziek en entertainment van eigen bodem door de jaren heen.

 

Deze avond wordt verzorgd door het Duo Joyride met live muziek van uiteraard bands en artiesten uit ons eigen landje zoals o.a. Doe Maar, Frans Bauer, Imca Marina, Marianne Weber, Sugar Lee Hooper, Jannes, The Cats, Jan Smit, BZN, Andé Hazes, V.O.F. de Kunst, Willeke Alberti, Corrie Konings, Hanny, Django Wagner, Vader Abraham, Sieneke, De Havenzangers, Johnny Hoes, De zangeres zonder naam, Gerard Joling, Frans Duyts, Frank van Etten, Stef Ekkel, Guus Meeuwis, Gebroeders Ko etc. etc.

 

Daarnaast wordt er ook een spetterende showset gebracht. De nummers in deze showset zijn uiteraard ook allemaal in onze eigen moerstaal. Tijdens deze showsets wordt er bij ieder nummer van kleding gewisseld. Dus buiten de 9 nummers die in deze showset zitten, zitten er dus ook 9 kledingwisselingen in.

 

Ook brengt Joyride tijdens dit programma het spel "Ik hou van Holland", met hierin diverse vragen over lekkere meezing nummers en een interactief ludiek "dans item". De zaal wordt opgedeeld in twee teams, punten worden uiteraard bijgehouden middels ons "Ik hou van Holland" scorebord en na afloop zit hier dan ook nog een "gigantische" prijs aan verbonden.

 

Tussendoor zullen de leden van Joyride zich ook nog ontpoppen als DJ's, met een keur van de bekende hits, uiteraard ook weer geproduceerd in ons eigen landje.

 

Kortom: een heerlijk gevarieerde avond vol entertainment, humor en muziek van eigen bodem !!

 

Deze avond is ook uitstekend te brengen als dinershow concept !

 

Bij deze show zit professioneel geluid tot 250 personen en podiumlicht.

 


 

Spetterende showsetsSpetterende showsets

Onze spetterende allround showsets mogen met en gerust hart uniek worden genoemd. Bij deze showsets van ongeveer 30 minuten per stuk, waarvan wij er 3 in huis hebben, wordt nl. bij elk live gezongen nummer van kleding gewisseld. U krijgt per set dus niet alleen 8 á 9 nummers te horen, maar ook nog eens 8 á 9 kledingwisselingen te zien, waardoor u van de ene in de andere verbazing zult vallen.

 

Met onze allround showsets is er de mogelijkheid om in de tijd te belanden van de rock'n'roll, de twist, de oude swing, de 70's & 80's, de soultijd en naast een country nummer uiteraard ook enkele nummers van eigen bodem. Indien mogelijk worden deze showsets op een interactieve manier tussen uw gasten in gebracht.

 

De shownummers uit deze showsets kunnen ook op verzoek worden gebracht tijdens optredens van Duo Joyride, Trio Joyride of de Band Joyride. Daarnaast maken diverse shownummers ook standaard deel uit van The Time Of Your Life Show, Van Goud tot Nieuw en Ik hou van Holland. Uiteraard kunnen de showsets ook los worden geboekt, om in een reeds bestaand programma naar u keuze te worden ingepast.

 

De showsets worden gebracht door 2 of 3 personen (naar keuze). Een volle dansvloer tijdens de shownummers is meer regel dan uitzondering. Hier zijn onze showsets ook eigenlijk op gebaseerd !

 

Kortom: spetterende interactieve muziek, show en entertainment, waar nog lang over zal worden nagepraat !!

 

Bij de showsets zit standaard professioneel geluid tot 250 personen en podiumlicht.

 


 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
allround live muziek
show en entertainment
live muziek voor senioren
algemene informatie
contact
home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | live muziek voor senioren