HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentAllround Live Muziek

Hieronder een overzicht wat betreft programma's en shows voor senioren. Deze zeer betaalbare programma's en shows zijn ook uitermate geschikt voor verzorgings- en verpleegtehuizen.

 


 

Senioren programma van RenéSenioren programma van René

René Bes is een door de wol geverfde zanger en entertainer, die al jaren door heel Nederland in diverse samenstellingen optredens verzorgd op diverse soorten van gelegenheden.

 

Met zijn solo optredens speciaal gericht op senioren, neemt René u mee terug naar de vervlogen jaren met vele herkenbare liedjes zoals o.a. van Wim Sonneveld, Louis Neefs, Nico Haak, Vader Abraham, De Havenzangers etc. etc. Maar ook diverse heerlijke liedjes van Engelstalige artiesten uit de jaren 50 en 60 ligt binnen de mogelijkheden, zoals o.a. van Fats Domino, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra, Elvis Presley etc. etc. De keuze is aan u !!

 

Kortom: een zeer betaalbaar optreden speciaal gericht op senioren, waarbij heerlijk kan worden meegezongen, meeklapt, eventueel een polonaise kan worden gelopen of indien mogelijk gewoon een lekker foxtrotje gedanst kan worden.

 

Bij dit optreden van 2 x 40 minuten zit standaard professioneel geluid.

 


 

Senioren show herinnert u zich deze nogSenioren show herinnert u zich deze nog

Herinnert u zich deze nog is een muzikale reis terug in de tijd, met liedjes waarbij men heerlijk kan meedoen en meezingen. Dit programma bestaat uit twee totaal verschillende sets en wordt gebracht door de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger en entertainer René Bes.

 

In de eerste set zingen zij voor u, maar ook samen met u, de heerlijke herkenbare liedjes van toen, waarbij zij u ook proberen te prikkelen om te raden welke liedjes het zijn en van welke artiest. In deze set zitten vele bekende liedjes van o.a. Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rita Hovink, Gerard Cox, de Havenzangers, de zangeres zonder Naam, Koos Alberts, Ria Valk etc. etc.

 

De tweede set staat volledig in het teken van muziek en show. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artieste in kleding te benaderen. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken. Ook in deze set kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk is een dansje maken en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set ook vele bekende liedjes van o.a. Sugar Lee Hooper, Nico Haak, Imca Marina, Vader Abraham, Corry Konings, Anneke Grönloh, Johnny Jordaan etc. etc.

 

Kortom: een zeer gevarieerd programma vol muziek, show, interactie entertainment en speciaal gericht op senioren.

 

Bij dit optreden van 2 x 40 minuten zit standaard professioneel geluid.

 


 

Senioren show van Chiel Oranje & Fred de BraakSeniorenshow van Chiel Oranje & Fred de Braak

Oer Hollands vermaak met Chiel Oranje & Fred de Braak. Deze show wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends, die in de huid kruipt van Fred de Braak en de zanger en entertainer René Bes, die in de huid kruipt van Chiel Oranje.

 

Vroeger waren zij presentatoren op Radio & TV en Fred de Braak ook nog eens quizmaster en cabaretier. Maar ja, u kent het wel, beide heren op leeftijd moesten ruimte maken voor nieuw en vooral jong aanstormend talent, waar ze beide uiteraard niet vrolijk van werden. Aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft Fred de Braak Chiel Oranje vol overgave weten over te halen om nu samen zingend het land wederom te gaan veroveren. Niet dat Chiel hier nu nog zo veel zin in heeft, maar ja de schoorsteen moet bij hem natuurlijk ook gewoon roken.

 

De liedjes die zij samen zingen zijn de bekende Hollandse hits van weleer van o.a. Gert Timmerman, de Zangeres zonder Naam, Frans Bauer, Gerard Cox, Joop de Knegt, Louis Neefs, liedjes uit de serie ja zuster, nee zuster etc. etc. etc. Zoals u zult begrijpen kennen zij de artiesten waar zij liedjes van zingen bijna allemaal persoonlijk, wat dan ook regelmatig leuke anekdotes oplevert.

 

Kortom: een muzikale show met een vette knipoog, een lach en een traan, en speciaal gericht op senioren. Dus zeg maar voor de jonkies met grijs haar !

 

Bij dit optreden van 2 x 40 minuten zit standaard professioneel geluid.

 


 

De senioren show van Ome CorDe senioren show van Ome Cor

Ook al is Ome Cor inmiddels al behoorlijk op leeftijd, deze charmante ras entertainer kan het niet laten om de mensen te blijven vermaken. Dit programma wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends, die in de huid kruipt van Ome Cor en hierbij wordt geassisteerd door de zanger en entertainer René Bes.

 

Ome Cor heeft vroeger nog met de vader van de zanger René Bes samengewerkt, waardoor er tussen beide heren een leuke interactie ontstaat over hoe het vroeger was. Tijdens deze interactie vertelt Ome Cor vol humor verhalen uit het verleden en trekt Ome Cor ook nog eens alles uit de kast wat hij toen als artiest allemaal al niet kon. Daarnaast worden er door beide heren ook nog veel liedjes van vroeger gezongen zoals o.a. van de Havenzangers, de Spelbrekers, Johnny Hoes, Nico Haak etc etc.

 

Kortom: een show speciaal gericht op senioren, waarbij men kan genieten van de ludieke verhalen van Ome Cor, zijn dansjes, zijn goocheltruckjes en de liedjes van weleer, waarbij men ook heerlijk kan meedoen.

 

Bij dit optreden van 2 x 40 minuten zit standaard professioneel geluid.

 


 

Bingo voor senioren

Alle senioren programma’s zijn uit te breiden met 2 rondjes bingo met in elk rondje 3 prijzen. Hiervoor hebben wij een softwarematig bingo systeem incl. zaal monitor, incl. de bingo boekjes, incl. potloden en tevens verzorgen wij ook de 6 prijzen.

 


 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
allround live muziek
show en entertainment
senioren shows
algemene informatie
contact
home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Oranje Nassaustraat 62

1611 EC Bovenkarspel

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

KvK: 37113790

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek