HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentAllround Live Muziek

Hieronder een overzicht wat betreft allround live muziek voor o.a. uw bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest.

 


 

Allround Live MuziekOne man band René Bes

René Bes is een allround zanger, entertainer en gitarist, die naast zijn solo optredens al vele jaren in diverse formaties muziek en entertainment verzorgd. Daarnaast is hij zoals de naam al doet vermoeden, één van de mensen achter Bes Promotions en maakt hij ook standaard deel uit van alle mogelijkheden zoals vermeld op onze website.

 

René verzorgt als solist uw feest als one man band met een zeer uitgebreid en vooral gezellig allround Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils. Ondanks dat René alleen optreed, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

 

René beschikt over eigen geluid tot 250 personen en podiumlicht. Voor uitgebreidere informatie over René Bes zoals o.a. zijn repertoireoverzicht, audio etc., kunt u op de onderstaande link klikken.

 

www.renebes.nl


 

Allround Duo JoyrideAllround Duo Joyride

Duo Joyride bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar, waardoor zij een behoorlijk op elkaar ingespeeld allround duo zijn, met nog steeds een bijzonder enthousiaste uitstraling. Zij hebben een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden, dus zeg maar voor jong en oud en dus voor elk wat wils, waarbij gezelligheid en een volle dansvloer de insteek is.

 

Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Met ander woorden, uw wensen staan bij dit duo altijd centraal. Ondanks dat zij maar met 2 personen optreden, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound. Doordat zij gebruik maken van een compacte professionele geluid- en lichtset die geschikt is voor feesten tot 250 personen, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen.

 

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kunnen zij eventueel ook nog enkele spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen. Voor uitgebreidere informatie over Joyride zoals o.a. het repertoire overzicht, video's, audio etc., kunt u op de onderstaande link klikken.

 

www.allroundmuziek.nl


 

Allround Trio JoyrideAllround Trio Joyride

Trio Joyride bestaat uit 2 zangeressen en een zanger/gitarist. Zij hebben een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire waarbij het vooral draait om de lekkerste hits uit de top 2000 allertijden.

 

Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Met ander woorden, uw wensen staan bij dit trio altijd centraal. Ondanks dat zij maar met 3 personen optreden, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

 

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kunnen zij eventueel ook nog enkele spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen. Joyride beschikt over eigen geluid tot 250 personen en podiumlicht. Voor uitgebreidere informatie over Joyride zoals o.a. het repertoireoverzicht, video's, audio etc., kunt u op de onderstaande link klikken.

 

www.allroundmuziek.nl


 

Allround Band JoyrideAllround Band Joyride

Als band is Joyride te boeken in een XL of XXL vorm. Dit houdt in met 4 of met 5 personen. Als 5 mans band bestaat Joyride uit 2 zangeressen, 2 gitarist/zangers en een percussionist zanger. Met Joyride als 4 mans band heeft u zelf de keuze uit de bovenstaande 5 bandleden. Als band heeft Joyride net als in de duo en trio vorm, een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden.

 

Ook Joyride als band speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Met ander woorden, uw wensen staan bij deze band altijd centraal. Door middel van de hedendaagse techniek hoort u een band die klinkt als een hele grote band met een zeer comfortabele sound.

 

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kunnen zij eventueel ook nog enkele spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen en tevens een spetterende percussie act. Joyride beschikt over eigen geluid tot 250 personen en podiumlicht. Voor uitgebreidere informatie over Joyride zoals o.a. het repertoireoverzicht, video's, audio etc., kunt u op de onderstaande link klikken.

 

www.allroundmuziek.nl


 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
allround live muziek
show en entertainment
live muziek voor senioren
algemene informatie
contact
home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | live muziek voor senioren